četvrtak, 17. prosinca 2009.

NOVO KOD TIJARICE



DO POBJEDE IRENA OMRČEN I MIRKO SUČIĆ


Članovi Zavičajnog kluba „Tijarica e.V. Berlin Brandenburg“ nisu propustili ni ove godine organizirati Božićni turnir u bowlingu. Treći je to po redu u pet godina postojanja udruge Berlinskih Tijaričana. Petu obljetnicu nedavno su proslavili. No, prigoda za druženje, nikad dosta. Posla puno a vremena malo. Zato je i Božićni turnir u bowlingu dragocjena prigoda za zajednički susret i druženje. Iskoristilo ju je pedesetak ljubitelja bowlinga. Dobar dio je tek promatrao natjecanje. A u borbi za jedan od pehara bilo je 17 muškaraca i 7 žena.

Pobjednički pehar ove je godine pripao Mirku Sučiću, drugo mjesto je osvojio Bože Vrančić a treće Hrvoje Škaro. U ženskoj konkurenciji je prvo mjesto i uz veliku prednost, osvojila Irena Omrčen, druga je Brigita Juričević a treća Iva Pervan. Pored pehara, dodjeljen je i poklon bon za kupnju bowling kugle, za najbolju seriju. Ovaj poklon bon osvojili su Irena Omrčen i Mirko Sučić.

Kako se većina Tijaričana bavi ugostiteljstvom, turnir je započeo tek u njihovo slobodno vrijeme, odnosno kasnim večernjim satima. Ugodno druženje uz pršut i ukusne slastice, u iščekivanju ovogodišnjih pobjednika, potrajalo je do duboko u noć.